harrifdesign's FotoPage

By: engku khairu arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 9-Nov-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
buka puasa ex cosmo student

juadah berbuka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
muka dtg lambat makan
 
 
sapa nak berkenalan bole la ni
 
 
acara besurai
 
 
sorry geng lambat upload la gambar2 ko orang masa buka posa ari tu kat kedai wak ....ni lepas raya baru aku upload maklum la baru masuk ofis jangan mare ..corum tak ramai tapi tetap berjalan lancar tapi walau fery n iwan n man dtg lambat siap celebrate besday iwan skali anyway selamat hari raya maaf zahir batin to u all

senang2 dtg umah la leh tengok awek sebelah umah aku tuhhiihi


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net